Aanrader: bedankjes bij Memoriae

momoriae-logo

Wilt u bedankjes geven aan een van uw dierbaren? Dan raad ik het zeker aan om bij Memoriae te doen. Zij hebben veruit de meest speciale bedankjes en weten als geen ander om de leukste bedankjes aan te bieden.

Bedankjefoto-zonnebloem-kaartje

Ik weet het nog goed. Mijn collega heeft me enorm goed geholpen met een opdracht die ik later erbij kreeg. Hier had ik eigenlijk geen tijd voor. Met deze collega heb ik dan ook vervolgens een goede relatie opgebouwd. We hebben elkaar vaker geholpen met elkaars opdrachten. Nu wilde ik mijn collega een bedankje sturen, omdat ik hem zeer dankbaar ben voor wat hij heeft gedaan. We kunnen het nu goed met elkaar vinden en ondersteunen elkaar ook altijd.

Internet

Op het internet ging ik opzoek naar de verschillende mogelijkheden. Er kwamen een aantal bedrijven naar voren die mij eventueel kunnen helpen. Toch trok Memoriae mijn aandacht. Zij zijn veruit het leukste bedrijf die ik heb gezien. Ook voldoen ze aan mijn voorwaarden. Ze hebben namelijk een eerlijke prijs- en kwaliteitsverhouding. Overigens hebben ze ook innovatieve ideeën. Nu wist ik het al wel bijna zeker. Hier wilde ik graag mijn bedankje vandaan halen en opsturen naar mijn collega. Ook had ik nog wat overige vragen over het bedrijf, maar die werden al beantwoord toen ik verder las op de website. Geweldig bedrijf! Hier ga ik zeker vaker mijn bedankjes kopen en raad ik ze absoluut aan bij vrienden en familie.

foto_hartjes_lolly_