Bedenk, ontwerp en bestel je eigen muursticker

Misschien ben je aan het rondkijken op de website, maar zie je net niet wat jij op een sticker wilt hebben. Geen probleem, bij ons kun je muurstickers bestellen waarbij je een eigen ontwerp hebt gemaakt. Een eigen foto of plaatje kun je met de online ontwerper eenvoudig toevoegen aan je ontwerp. Bepaal je eigen formaat van de sticker, breng deze aan en je hebt een unieke decoratie aan de wand. Elke soort muursticker is geschikt om zelf te ontwerpen met de ontwerper.

Muurstickers voor niet gladde oppervlakken

Muurstickers bestellen

Niet iedere ondergrond is even vlak, maar ook bij een niet geheel gladde ondergrond kun je genieten van een mooie sticker. Prints op textiel zijn vervaardigt om aan te brengen op bijvoorbeeld geverfde muren, structuur behang. Je kunt de sticker eigenlijk vergelijken met textiel behang. Ontwerp je eigen muursticker, ook voor een tijdelijk evenement is deze sticker geschikt. Omdat er geen lamineer over de sticker heen zit is deze niet geschikt om buiten ergens aan te brengen.

Voor zowel bedrijven als particulieren

Muurstickers bestellen

Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van de online ontwerper met muurstickers bestellen. Heb je een feest of verjaardag dan is het mogelijk om stickers te laten maken die je tijdelijk aan kunt brengen. Deze muurstickers laten geen lijmresten achter op de ondergrond. Om je saaie kantoor een vrolijk tintje te geven zijn muurstickers ook uitermate geschikt. Plaatjes, foto’s teksten of andere elementen breng je eenvoudig aan op de muur. Bepaal zelf het ontwerp en het formaat voor een prachtig resultaat.