Begonnen als klein bedrijfje

Asus

Waar Asus is begonnen als een soort droom, is het uitgegroeid tot een bedrijf wat behoort tot de wereldtop wat computers betreft. Technici wilden een bedrijfje starten, dit is succesvol geworden tot de dag van vandaag, nu werken er meer dan 15.000 medewerkers. Het succes is begonnen met een moederbord na een jaar ploeteren en zweten, maar het werd beloond omdat dit het populairste moederbord werd wat er was. Als centrum van IT producten werd Taiwan ineens gezien. Een succesvolle en goede zet voor het beginnende bedrijf.

Asus

Hoofdproducten

Later zijn de moederborden ook de hoofdproducten geworden van het bedrijf. Door samen te werken met Intel konden zij nog betere moederborden leveren, Asus werd de top als het om moederborden ging. In 1993 werd het eerste Intel Pentium moederbord gelanceerd, de absolute top onder de moederborden. Zowel voor de kantoor computer, of een computer die wordt gebruikt om te gamen leveren zij moederborden. De laatste is een speciale serie die tegen overklokken is samengesteld. Zowel Intel als AMD moederborden worden ontwikkeld en geleverd.

Asus

Strak vormgegeven monitoren

Op het gebied van monitoren staat Asus ook zijn mannetje, monitoren voor de professionele gebruiker of ter ontspanning als je een spel aan het spelen bent. Een snelle respons is essentieel als je een actiespel aan het spelen bent, daarom zijn deze monitoren ook speciaal ontwikkelt ervoor. Om je monitor ook mee te nemen is er de zogenaamde ZenSreen, deze monitor neem je mee en kun je door middel van een USB kabel aan je laptop koppelen. Op iedere laptop kun je het beeldscherm gebruiken.