Can lite voor buiten de stad

Sinds ik buiten de stad ben gaan wonen heb ik minder tijd om naar alle winkels in de stad te gaan. Ik regel nu dus alles online via het internet. Nu ben ik zeer te spreken over growexpert. Ik haal daar nu vooral de can lite. Maar ook andere benodigdheden voor het kweken van mijn planten kan ik daar halen. Op de website staat alles wat ik nodig heb. Het is zelfs ook wat goedkoper dan in de stad.. Ik heb de eerste drie leveringen al achter de rug en voornamelijk over de can lite ben ik erg enthousiast. Ik heb dit keer wat andere merken gekocht en dit werkt allemaal veel beter. Mijn oogst is al bijna klaar en het groeien gaat allemaal goed. Het is een leuke hobby geworden en ik besteed er veel aandacht aan in mijn vrije tijd. Voorheen deed ik het echt fulltime maar nu ik ook ander werk heb, kan ik het maar soms doen. Sowieso besteed ik er elke avond even aandacht aan, dat is ook wel nodig en duidelijk dat dit moet gebeuren. Maar ik vind er ook wel een fijne rust in, ik weet dat ik iets kan doen als ik thuis ben.

logo-1