Dé ideale vloer voor thuis?

Gaat u binnenkort verhuizen of staat er een renovatie van uw huis op de planning? Wellicht dat u dan aan het twijfelen bent wat voor soort vloer u wilt plaatsen in huis. Een ideale en sfeervolle vloer voor thuis met weinig onderhoud en schoonmaakkosten is een betonvloer. De vloer is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar bij Beton cire kleuren, er is genoeg keus voor elk interieur. De betonverf kunt u online bestellen en wordt bij u thuis bezorgd. Naast de verf kunt u ook de voorbereiding materialen online bestellen, zoals bijvoorbeeld onder andere: een menggarde, roller en verfbak.

Sfeervolle vloer in veel kleuren verkrijgbaar

Als u kiest voor de kant en klaar betonvloer dan heeft  u geen materialen voor de voorbereiding nodig.

De Betonlook verf komt in verschillende series waaronder:

  • Traditioneel
  • De PRO-serie
  • De Specials-serie
  • RAL-kleur op maat
  • NCS-kleur op maat
  • Kalkverf kleuren

De specials serie doet zijn naam eer aan, de kleuren hebben een metallic finish. De specials-serie hoeft natuurlijk niet perse als vloerkleur denk bijvoorbeeld aan de kleur op de muur in de badkamer of in de keuken, hierdoor krijgt de ruimte een prachtige en unieke uitstraling. Er zijn 150+ verschillende kleuren, deze komen in natuurlijke en traditionele tinten, maar zijn daarnaast ook verkrijgbaar in koele en warme tinten.

Past bij elk interieur

Of u nu een strak interieur wil of toch liever een warme uitstraling, met betonverf kunt u elke sfeer creëren die u wil. Een betonvloer is met name ideaal voor een huis waar kinderen rondrennen of huisdieren wonen. Het wordt aanbevolen de vloer twee keer per week te stofzuigen en één keer per week te dweilen, de vloer mag echter niet té nat worden. Met een microvezeldoekje kunt u makkelijk kleine vlekken verwijderen, dit in combinatie met een speciale beton-reinigingsmiddel. Hierdoor is de vloer geschikt voor veel huishoudens. De vloer is in veel tinten en kleuren beschikbaar, u kunt kleurstalen aanvragen om de juiste kleur te vinden voor uw huis.