Een mooi rouwboeket in Haarlem besteld

Nog nooit heb ik het voor handen gehad, maar nu heb ik het gekocht, een rouwboeket Haarlem. Mijn oma was plotseling overleden en op dat moment was ik op stage in Frankrijk. Om even snel terug te gaan naar Nederland was helaas niet mogelijk en daarom heb ik online bij De Bloementuin een mooi boeket besteld. Toen ik op de website aan het kijken was heb ik mijn ogen uitgekeken, wat een keuze hebben zij hier. niet alleen voor een begrafenis, maar ook voor een geboorte, een verjaardag, een trouwerij eigenlijk voor elke gelegenheid kan je hier iets moois vinden. 

Een mooi afscheid

Helaas kon ik niet bij de begrafenis aanwezig zijn, maar er waren opnames gemaakt die ik bij thuiskomst kon bekijken. Zo was ik er ook eventjes bij om afscheid van mijn oma te nemen. Het rouwboeket welke ik in Haarlem had besteld kon ik ook duidelijk op de film zien. Een zeer mooi boeket, het minste wat ik op dat moment nog voor mijn oma kon betekenen.

Ondanks ik niet aanwezig kon zijn op de begrafenis heeft De Bloementuin er voor gezorgd dat er een mooie bos tijdens het afscheid aanwezig was. Deze bloemen hebben ruim drie weken op het graf van mijn oma gestaan.