Een van de betere personal trainer Almere

Torso-lifestyle-centre

U bent op zoek naar een personal trainer Almere die u het beste helpt met uw doel? Dan is Torso Lifestyle Centre degene die u moet hebben. Torso Lifestyle Centre is een personal trainer die u het beste helpt met het bereiken van uw doel. Dit doen ze door u trainingen te geven die het beste bij u passen en doelgericht te werken. Zo willen ze u ook veel nieuwe dingen bijleren zodat u niet alleen bij de sportschool wat kan doen aan uw gezondheid, denk hierbij aan voeding. Hier heeft Torso Lifestyle Centre namelijk ook veel kennis over en die dragen ze graag aan u over, zodat u op elke manier gezonder en fitter kan leven.

personal-training

Mijn ervaring met Torso Lifestyle Centre

Mijn ervaring met Torso Lifestyle Centre is zeer positief. Zo ben ik altijd al iemand geweest die gezond leeft. Zo eet ik goed en loop ik veel hard. Maar ik vind zelf dat ik wat meer kon hebben. Dus ik had mezelf ingeschreven bij een sportschool maar dit hielp totaal niet. Zo heb ik de tip gekregen dat ik eens een personal trainer uit moest proberen. Dit wou ik dan ook best wel doen. En zo ben ik uitgekomen op Torso Lifestyle Centre omdat deze hoog stond aangeschreven op het internet. Zo heb ik meteen contact gelegd met dit bedrijf en zo heb ik meteen veel gezien en geleerd van de eerste les, waren de oefeningen en trainingen intensief maar haalbaar, en werd ik goed gemotiveerd. Zo neem ik nu nog steeds lessen bij dit bedrijf omdat ik tot nu toe een goed resultaat heb behaald.