Fitflop heeft een top pasvorm

fitflop

Comfortabelfitflop

Fitflop is een merk wat eigenlijk iedereen zou moeten kennen. Ik denk dat wij allemaal wel eens teenslippers hebben gedragen. Deze zijn helemaal niet comfortabel. Na een tijdje krijg je last van de platheid van de zool en zelf krijg ik ook nog vaak blaren tussen mijn tenen. Toch is het wel fijn om iets luchtigs aan te hebben wanneer het warm is en daarvoor is zijn deze perfect. Door de betere pasvorm en goed gevormde zool kun jij hier de hele dag op lopen zonder ergens last van te krijgen. Zelf heb ik vorig jaar mijn eerste paar gekocht en voor komende zomer ga ik er gewoon nog eentje bijkopen. De prijs is niet erg hoog en dat vind ik een enorm voordeel. Daardoor blijft het ook leuk om deze aan te schaffen.

Altijd via hier

Ik koop mijn schoenen, dus ook dit van Fitflop, altijd via Van Bommel. Zij hebben namelijk de beste aanbiedingen en service. Mijn bestelling was afgeprijsd en daardoor heb ik de helft bespaard. Ook was hij al na een dag in huis en hoefde ik dus niet lang te wachten. Mocht jij nu nieuwsgierig zijn geworden, dan moet jij ook zeker hier eens een keer een kijkje nemen!