Foto behang heeft mijn praktijk heel mooi gemaakt

Foto behang

Foto behang

Foto behang is onwijs leuk om jouw kantoor mee op te fleuren. Het is ook een goede manier om een persoonlijk tintje toe te voegen. Zelf ben ik hiernaar op zoek gegaan voor mijn praktijk. Ik ben werkzaam als huisarts en ben sinds een jaar mijn eigen werkplek begonnen. Hier ben ik ongelofelijk blij mee, want het geeft mij veel rust en vrijheid. De inrichting heb ik laten doen door een goede vriendin van mij die binnenhuis architect. Zij heeft veel kijk op het interieur en heeft het onwijs goed gedaan. Toch had ik wel het idee dat er nog iets miste. Een van de muren was in een lichtgroene kleur geschilderd, maar daar wilde ik toch wel liever iets anders.

Foto behang

Hier kocht ik het foto behang

Voor het foto behang wat ik wilde ben ik online gaan zoeken. Eigenlijk had ik nog geen flauw idee wat voor afbeelding ik er precies op wilde hebben. Gelukkig kwam ik al vrij snel op een website terecht met heel veel keuze. Hier kon ik niet alleen kiezen uit afbeeldingen die zij geselecteerd hadden, maar het was hier ook mogelijk om zelf een afbeelding te uploaden. Zelf ben ik niet zo van het foto’s maken, maar mijn vriend is hier heel erg goed in. Doordat hij een goede camera heeft, zijn deze afbeeldingen ook van kwaliteit die ik hiervoor kon gebruiken.

De keuze maken

Uiteindelijk ben ik voor mijn foto behang gegaan voor een hele mooie foto die genomen is op de Veluwe. Deze illustratie heeft heel veel natuurlijke kleuren erin en dat paste goed bij de rest van mijn inrichting. Ik ben ongelofelijk blij met het eindresultaat en kan het jou ook zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op FotoMuur.com. Doordat hier eigenlijk alles mogelijk is, zit er voor ieder wat wils bij.