Gewoon gezonde vrouwen eten dit ook graag

Het liefst staan we dagelijks op de foto met een avocado, paprika of één of andere superfood. Als je het ons vraagt is daar niets mis mee, maar wij houden ook gewoon van heerlijk eten. Tenslotte sluit het één het ander niet uit en genieten ook wij gewoon gezonde vrouwen van een heerlijke minder gezonde avond. Wij nemen je mee in onze lievelings versnaperingen voor als we gewoon willen genieten.

We love sushi

Ja ook hier speelt avocado een rol, maar dan vaak in combinatie met heerlijk andere producten. Sushi je mij ervoor wakker maken en een avondje gezellig met vriendinnen onbeperkt sushi eten helemaal. Zelf kijk ik niet hoeveel ik eet en geeft mij lichaam dat vanzelf aan. Vol = vol en dan hou ik ook op met eten. Dat is dan ook gelijk mijn tip! Eet je niet overvol en hou het netjes. Dan kan je gerust tweemaal maandelijks sushi prikken

Pizza op de bank

Dit is mijn versnapering nummero uno! Ik hou echt van Italiaans eten en helemaal van een heerlijke pizza van een Italiaan. Er gaat voor mij dan ook niets boven een avondje op de bank met mijn joggingsbroek aan en pizza op mijn schoot. En ja ik eet hem toch echt helemaal zelf op!

Mexicaans

Zelf ben ik er gek op om het zelf te maken, omdat ik dan gewoon kan toevoegen wat ik wil. Mexicaans hoeft helemaal niet ongezond te zijn als je maar voldoende groente gebruikt. Maak er een gezellig avond aan de eettafel van met heerlijk zelfgemaakt burritos met bonen, mais, gehakt, paprika, courgette en paprika’s. Doe daarbij heerlijke sidedishes en je hebt 100% een geslaagde avond. Bekijk hier bijvoorbeeld een leuk recept op de ah website.

Een wijntje hoort erbij

Vrijdag en zaterdag zijn de dagen dat ik toch echt even een heerlijk wijntje neem en dat moet ook kunnen. Dit wilt niet zeggen dat ik ook altijd neem, maar de opties is er. Gewoon heerlijk met collega’s na het werk of met mijn vriend op een zomerse avond in de tuin.