Goede fitness lessen bij PhysIQ

Logo-Physiq-

Bent u op zoek naar goede fitnesslessen in de buurt van Hoofddorp? Dan bent u bij PhysIQ aan het juiste adres. De mensen van PhysIQ hebben al veel mensen personal training gegeven en weten daarom precies wat goed voor u is. De mensen van PhysIQ geven niet alleen personal training. Ook geven ze u een voedingsplan om uw doelen nog sneller te halen. Ook kunnen ze u voorzien van mentale training. Heeft u bijvoorbeeld moeite met de combinatie tussen uw eetpatroon aanpassen en de trainingen kan een specialist daar bij helpen. Ook kunnen ze u helpen met blessures en andere kwaaltjes wat u tegenhoudt om de training 100% te volgen. Dus bent u op zoek naar een goede personal trainer die alles heeft wat u zoekt. Neem dan een kijkje op de website van PhysIQ.

personal coach

Zeer tevreden over de fitness lessen van PhysIQ

Ik ben zeer tevreden over de fitness lessen van PhysIQ ik heb het hele pakket van PhysIQ met fysio en een voedingsschema. Ik ben erg te spreken over de trainingen die PhysIQ voor mij maakt. Ik heb inmiddels ook een goede band opgebouwd met mijn personal trainer en het voelt nu alsof ik 3x per week met een vriend ga sporten. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van PhysIQ.

Wat kan PhysIQ nog meer voor u betekenen

Wilt u weten wat PhysIQ allemaal nog meer voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website van PhysIQ. Met al uw vragen kunt u telefonisch terecht.