Goedkope trouwkaarten

Goedkope trouwkaarten bestel je online. Makkelijk vanaf je computer, Ipad of smartphone. Kies een mooie trouwkaart uit de enorme online collectie, of maak je trouwkaart helemaal zelf. Als je trouwkaart klaar is, dan kun je er eerst een proefdruk van bestellen, zodat je precies weet hoe de kaarten er gedrukt uit komen te zien. Als de proefdruk naar wens is, dan plaats je de bestelling. Je hebt de uitnodigingen voor je huwelijk dan de volgende dag al in huis.

Hoe kunnen de trouwkaarten zo goedkoop zijn
Een vraag die vaak gesteld wordt is, hoe het toch kan dat de trouwkaarten van Trouwpost.nl zo goedkoop zijn. De trouwkaarten van Trouwpost worden voor de klant, on demand dus, digitaal gedrukt. Er liggen dus geen voorgedrukte trouwkaarten op voorraad, waar later in een tweede drukgang de teksten bij ingedrukt hoeven te worden. Je hoeft dus geen kaarten te reserveren en bent helemaal vrij om de kaarten helemaal naar wens aan te passen. Door de kaarten in 1 drukgang te drukken, zowel design als teksten, ben je niet alleen veel flexibeler, maar ook veel goedkoper uit!

Trouwkaarten digitaal drukken, meer voordelen
Het digitaal drukken van trouwkaarten heeft meer voordelen. Opstartkosten zijn er niet, en dus kunnen de kaarten ook in heel kleine oplage al voordelig gedrukt worden. De minimale bestelhoeveelheid is 4 kaarten. Dus ook als je je bruiloft klein, intiem wilt vieren, of wanneer je bijvoorbeeld een paar gasten wilt uitnodigen in een andere taal, dan kun je voor deze gasten ook voordelig professionele kaarten laten drukken.

Unieke trouwkaarten helemaal op maat
Op de site vind je een ruime collectie trouwkaarten, met of zonder foto, en van modern tot klassiek. Al deze trouwkaarten kunnen ook nog naar wens worden aangepast. Zo kun je heel gemakkelijk de teksten aanpassen, en de opmaak van de teksten wijzigen. Dus bijvoorbeeld een ander lettertype of een andere tekstkleur. Je kunt ook een of meerdere foto’s toevoegen, of leuke illustraties. Je kunt zo de uitnodiging voor jullie huwelijk helemaal uniek maken.

Super kwaliteit trouwkaarten
En hoewel de trouwkaarten goedkoop zijn, is de kwaliteit super. De kaarten worden gedrukt op de meest moderne apparatuur, en professioneel afgewerkt. Er wordt gedrukt op kwaliteitspapier en de kaarten worden geleverd met mooie, zware kwaliteit enveloppen. Om de kwaliteit van je trouwkaart te beoordelen, kun je vooraf een proefdruk bestellen. De eerste proefdruk is helemaal gratis, je betaalt dan zelfs geen verzendkosten. De trouwkaart wordt dan op twee papiersoorten gedrukt en per post naar je verzonden. Je kunt dan thuis de kaart goed controleren en kijken op welke papiersoort jouw ontwerp het beste tot z’n recht komt.

Snelle levering van de trouwkaarten
Als je helemaal tevreden bent met de proefdruk, dan kun je de bestelling plaatsen. Jouw kaarten worden dan dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden, die heb je dan de volgende dag al in huis. Heb je ze nog sneller nodig? Geen punt, je kunt de kaarten ook dezelfde dag al komen afhalen.