Ik doe nu aan yoga en mediteren

mediteren

mediteren

Een grote verandering

In mijn leven was een immens grote verandering ontstaan, waardoor ik compleet uit balans was geraakt. Na een tijdje realiseerde ik mij dat ik zelf actie moest ondernemen om mij weer beter te gaan voelen. Hier en daar heb ik rondgevraagd wat voor mij een goede manier was weer te verbinden met mijn geest een meer rust te creeeren. Het doen van yoga en beginnen met mediteren was veel gehoord advies. Daar ging ik dus mee aan de slag! Nu doe ik al een tijdje aan mediteren en yoga, en daar voel ik mij erg goed bij. Yoga is zelfs zwaarder dan je zou denken! Het mediteren zorgt ervoor dat er geen chaos in mijn hoofd ontstaat wanneer alles te veel dreigt te worden. En dankzij mediteren weet ik ook hoe ik van de chaos af kom, als die toch ontstaat. Dat is mij erg veel waard.

Weer in balans

Door deze verandering in mijn levensstijl voel ik mij weer in balans, en dat is goed voor alles aspecten van mijn leven. Ik ben gezonder en gelukkiger en zelfs op mijn werk doe ik alles een stuk beter. Wie had dat gedacht? Weet nooit bang om het ook eens te proberen!