Industriële kapstok gemaakt van steigerhout van FrakkZ

Kapstok steigerhout zwart jassen en zo

Kapstok eikenMijn vriend is een echte klusser. Hij maakt bijna alles zelf en ook voor de klusjes in huis draait hij zijn handen niet om. Onlangs vroeg ik hem een leuke kapstok te maken voor in de garderobe in ons nieuwe huisje. Ik wilde er graag een steigerhouten kapstok neer hangen omdat ik ik wel houd van die industriële look. Hij ging eens naar de bouwmarkt om te kijken wat een stuk steigerhout kost, en verbaasde zich over de prijs. Terug thuis vroeg hij me om maar eens in een woonwinkel, of online te kijken naar een kapstok van steigerhout. We zijn meteen achter de laptop gedoken en online op zoek gegaan. Al snel kwamen we op een website terecht waarbij we in eerste instantie dachten dat ze daar alleen kinderkapstokken aanboden. Toen we goed keken bleek dat ze nog meer in de collectie hadden, waaronder een eikenhouten kapstok en een kapstok van steigerhout! Dat was precies de kapstok die we zochten. Mooi robuuste en industrieel.Kapstok hout

De kapstok was ook nog voorzien van metalen jashaken, dat maakte het plaatje compleet. We waren allebei meteen verkocht en ook de prijs viel heel erg mee. Mijn man zei dat ik die kapstok maar snel moest bestellen, voor dat geld kon hij hem niet zelf maken. We hebben de kapstok steigerhout met 7 jashaken besteld. Dat is prima om al onze jassen op te hangen.

Kapstok steigerhoutEnkele dagen na de bestelling hadden we de kapstok al in huis. Dat was supersnel! Diezelfde dag nog heeft mijn vriend de steigerhouten wandkapstok opgehangen. Nu alle jassen eraan hangen is de garderobe netjes opgeruimd en zijn we allebei trots op het resultaat. Omdat ik zo tevreden ben over de producten van FrakkZ heb ik voor mijn nichtje een prinsessenkapstok besteld. Gewoon als cadeautje. Leuk om te geven en om haar ermee te verassen.Kapstok steigerhout staal

Mijn nichtje is een echte prinses en houd van roze. Het was dus niet moeilijk welke kinderkapstok ik voor haar zou bestellen. Ook die bestelling liep erg vlot. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben met de producten en service van FrakkZ. Ook voor een leuke en originele kinderkapstok met naam moet je zeker eens een kijkje gaan nemen op de website van FrakkZ.