Jouw trouwjurk stomen?

Kun jij jouw trouwjurk stomen? Wij zijn afgelopen weekend namelijk getrouwd en hieruit is gebleken dat mijn rok eerder zwart was dan wit. Althans je ziet niet veel wit meer.

Hoe is dit begonnen?

Voor een kleine jaar terug ben ik ten huwelijk gevraagd. Dit is eigenlijk op een zeer ludieke wijze gevraagd aangezien mijn partner in een luchtballon zat. Oh ja, hij zat boven mijn zaak met deze luchtballon om zo hard mogelijk naar beneden te schreeuwen! Het moment dat ik het hoorde ben ik naar buiten gelopen om te kijken waar het vandaan kwam. Zijn stem klonk bij mij al vrij snel bekend en pas op het laatste moment had ik het in de gaten dat hij boven mij hing! Hier kreeg ik vervolgens de vraag of dat ik met het wilde trouwen! Natuurlijk kon ik hier alleen nog maar op antwoorden dat ik dit maar al te graag wil.

Organiseren!

Het organiseren van de grote dag is dan ook onwijs leuk verlopen. Wat dat betreft is mijn partner een echte romanticus. Alles op een zo’n romantisch mogelijke manier is voor hem perfect. Hij wilde maar al te graag het feest organiseren waardoor ik mij volledig kon focussen op het vinden van mijn droomjurk! Overigens ben ik in de tussentijd ook nog gaan zoeken naar een bedrijf waar ik na deze grote dag de trouwjurk kan laten stomen.