Kortingscode Gall & Gall

Kun je niet wachten tot de kortingsevenementen? Bekijk dan op Goedkoop.nl de (online) Gall en Gall aanbiedingen. Elke maand gaan er nieuwe, geselecteerde topwijnen en sterke dranken uit met een enorme korting.

Verwacht uiteenlopende kortingen. Van het tweede product voor de halve, prijs tot 25% korting op een fles sterke drank. Maar soms geldt er ook een andere speciale korting en dan kan het zomaar zijn dat je je favoriete fles met €8 korting scoort!

In de webshop kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo word je altijd en overal per e-mail op de hoogte gehouden van alle leuke acties en kortingscodes rondom drank

Gall & Gall klantenkaart


De Gall & Gall klantenkaart kost €10,- en kan je direct na aankoop gebruiken. De voordelen van de pas zijn: 10% korting op alle wijn, mousserende wijn en whisky, altijd bijzondere aanbiedingen op wijn en sterke dranken, gratis abonnement op het inspirerende magazine PROEF! en altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste wijnen. Zo profiteer je zonder Gall & Gall kortingscode van de laagste prijs.

Bron: https://www.goedkoop.nl/korting/gall-gall