Maak gebruik van de belasting telefoon

Heb jij de jaarlijkse aangifte al doorgevoerd of heb je nog vragen hierover? Mocht dit het geval zijn, dan raad ik het aan om eens contact te zoeken met de belasting telefoon. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden!

Onze woning gekocht

Vorig jaar hebben wij eindelijk het besluit genomen en zijn een woning gaan kopen. Dit hebben wij allemaal volgens de regels gedaan en dus ook bij de notaris geweest om te gaan tekenen. Al vrij snel werd het voor ons duidelijk dat er onwijs veel verbouwd moet worden aan de woning. Hier zijn wij op dit moment nog steeds mee bezig. Ik kan je wel garanderen dat aan het einde van de rit alles er perfect uitziet, precies zoals wij het willen.

Aangifte invullen!

Het is natuurlijk wel te begrijpen dat de financiële zaken gewoon doorgaan. Dit betekend dan ook direct dat de jaarlijkse aangifte bij de belastingdienst gewoon ingevuld en opgestuurd moet worden. Op zich hebben wij hier voorheen nooit problemen mee gehad. Alleen nu dat wij een koophuis hebben wil ik graag zeker weten dat dit goed is doorgekomen. Zo heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van de belasting telefoon. Door daar mijn vragen in te vullen kreeg ik hier vrijwel meteen antwoord op. Een duidelijke uitleg volgde waardoor ik het begreep hoe dat het was ingevuld.