Maak je perfecte matras

Pocketvering matras

Je kunt nu het perfecte pocketvering matras samenstellen, deze bestaat uit een onafhankelijk bewegende matras met een toplaag van Nasa traagschuim, latex of koudschuim. Je kunt naar hartenlust combineren om het voor jou beste matras samen te stellen, de matrassen van perfecthomeshop.eu voldoen aan alle veiligheidseisen van de E.U. Een zeer ervaren stof leverancier levert de stoffen voor de hoezen. Natuurlijk zijn de stoffen wasbaar en zijn ze behandeld voor anti allergische eigenschappen. De kern van het matras is in geheel handmatig geproduceerd. Omdat het matras in dertig verschillende formaten beschikbaar is vind je altijd wel het gewenste formaat.

Pocketvering matras

Hoe belangrijk is een matras?

Een matras bepaalt in grote mate hoe goed of hoe slecht je slaapt. Een matras die niet de goede ondersteuning biedt zorgt ervoor dat je met pijn in je lichaam wakker wordt. Er zijn vier zeer belangrijke kenmerken waaraan een goed pocketvering matras moet voldoen. Duurzaamheid, comfort, temperatuur en ondersteuning, het is ook belangrijk dat je matras koel blijft en je niet badend in het zweet wakker wordt in de zomer. Gezond en uitgerust je bed uitkomen is belangrijk voor het functioneren van je lichaam en geest, moe wakker worden heeft effect op alle werkzaamheden die je moet doen.

Pocketvering matras

Voor bijna iedere bedbodem is een pocketvering matras geschikt. Of het nu een boxspring is, een lattenbodem of een platte bodem van bijvoorbeeld houten platen. Bij een boxspring heb je een goede ondersteuning voor je matras en je lichaam, het matras kan zich op eenvoudige wijze naar je lichaam vormen. Een lattenbodem heeft als voordeel dat het matras goed kan ventileren, er dient wel opgelet te worden dat de afstand van de latten niet te groot is. Dan bestaat de kans dat je tijdens het slapen het matras door de openingen duwt. In uiterste noodzaak is het zelfs mogelijk om het matras op de grond te leggen, de onderzijde van het matras is namelijk erg sterk.