Materiaal nodig voor papieren bloemen? Wees dan bij Splendith

Goed materiaal nodig voor papieren bloemen? Dan moet u bij Splendith zijn.

 

Papieren bloemen zijn leuk om te maken maar hiervoor heeft u materialen nodig, nou deze materialen kunt u kopen bij Splendith. Splendith biedt allerlei soorten materiaal aan zoals: papier(zijde papier en crêpe papier), gereedschap, tape, lijm, boeken, etc. Op het internet zult u merken dat er weinig tot geen aandacht wordt besteed aan papieren bloemen. Dit is een gat in de markt! Er worden allerlei kleuren papier aangeboden van de beste merken.  Het leukste om te kopen bij Splendith zijn de DIY(do it yourself!) pakketten. Dit houdt in dat u alles krijgt wat nodig is plus een handleiding om zo uw eigen pioenrozen te maken!

Kwaliteit van de producten bij Splendith zijn uitstekend

 

Laatst heb ik bij Splendith een DIY pakket voor 3 pioenrozen gekocht, hierbij zat het volgende in mijn pakket: een stap-voor-stap tutorial met foto’s, papieren sjablonen, lijm, 5 kleuren crêpepapier, 3 stuks bloemdraad en 4 meter parafilm. Dit was perfect want hierdoor kon ik mijn eerste papieren bloemen zelf maken en had ik niemand nodig! Alles was op tijd afgeleverd en verzonden. De foto’s dat ik erbij kreeg hielpen mij enorm veel, zo kon ik zien wat ik stap-voor-stap moest doen om dezelfde resultaat te behalen. Als u pioenrozen wilt leren maken dan raad ik u aan om uw pakket bij Splendith op te halen!