Mijn vriendin gaat vreemd!

henk-300x300

logoDe laatste tijd hadden mijn vriendin en ik vaak discussies. Soms liepen de discussies zo hoog op dat het een ruzie werd. Het ging weer een stuk beter met ons en mijn vriendin had het zelfs over trouwen. Helaas ben ik hier niet meer zo zeker van, omdat ik het vermoeden heb dat mijn vriendin vreemd gaat. Voordat ik haar wil confronteren moet ik natuurlijk wel iets van bewijs hebben, maar elke keer als ik denk iets te hebben is het niks.

Voor de zekerheid

Laatst dacht ik het bijna zeker te weten. Mijn vriendin was om de raarste tijdstippen niet bereikbaar en zij kwam met hele vage smoesjes. Aan mijn beste vriend heb ik verteld dat ik het vermoeden had en hij vertelde mij dat ik het eerst zeker moet weten.

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar manieren om er achter te komen. Met de zoekopdracht  “mijn vriendin gaat vreemd” kwam ik op de website van VoConsultancy. Op deze website las ik dat de consultant mij kon helpen.

henk1Tijdens mijn eerste afspraak met de consultant Henk heb ik uitgelegd wat mijn probleem was. De consultant heb ik goed uitgelegd dat ik continu de gedachte heb “mijn vriendin gaat vreemd” en daar werd ik heel naar van.

De consultant is met mijn informatie aan de slag gegaan, maar uit zijn onderzoek is gebleken dat ik mij nergens zorgen over hoefde te maken en dat ik juist met mijn vriendin moest gaan praten. Dit ga ik binnenkort doen en ik ben benieuwd!