Net zo’n groot kunstwerken fan als ik? Bezoek dan dit museum!

Bent u ook zo’n groot fan van kunst? Ik wel, mijn hele huis hangt vol met allerlei soorten kunst. Van gedetailleerde kunst tot abstracte kunst. Van houten kunst tot glazen kunst. Niks is mij te gek! Ik bezoek ook regelmatig een museum, eens per 2 weken is toch wel het minimum. Ik ben ook aangesloten bij de museumclub, dit is een groot netwerk met museum fans door heel Nederland. Hier staan regelmatig verhalen over bepaalde museums op.  Ik zag ongeveer 2 weken geleden iemand praten over een museum in Doesburg.

Toen heb ik een persoonlijk bericht gestuurd om te vragen om welk museum het nou precies ging. Hij vertelde mij dat het ging om museum Lalique, een museum dat volledig in het teken staan van de glaskunst en de juwelen van René Lalique. Ik ben het weekend daarna naar het museum gegaan en mijn ogen uitgekeken! Dit museum lag niet alleen vol met juwelen maar het was ook een juweeltje! Hoe kon het dat ik hier nog nooit was geweest?! René Lalique verdient de naam Davinci onder de juwelen zonder twijfel! Wanneer u ook zo houdt van het bezoeken van een museum is Musee Lalique iets voor u!