Op zoek naar trouwlocaties Utrecht

trouwlocatie utrecht

trouwlocatie utrecht

Trouwlocaties

Toen mijn beste vriendin mij vertelde dat zij ging trouwen, wist ik al dat ik zo meehelpen met de hele organisatie. Voor mijn vriendin ging ik op zoek naar trouwlocaties Utrecht en dat was erg leuk om te doen! Online heb ik gezocht naar trouwlocaties in Utrecht en de omgeving van Utrecht. Daarna heb ik verschillende afspraken gemaakt en heb ik samen met mijn beste vriendin die locaties stuk voor stuk bezocht. Ik verzekerde haar dat zij zich geen zorgen hoefde te maken over de kosten van de locaties. Voor haar wilde ik namelijk dat zij de locatie zou uitkiezen waar zij zich het beste bij voelde. De kosten van de huur, die zou ik op mij nemen. Dat was mijn trouw cadeau! Uiteindelijk heeft mijn vriendin gekozen voor Hotel Montfoort. Daar hebben ze mooie ruimtes voor de trouwreceptie en de natuur in de omgeving is ook prachtig. Daar kunnen wij vast een mooi feest van maken!

trouwlocatie utrecht

Bruiloft georganiseerd

Uiteindelijk heb ik samen met het bruidspaar en hun ouders de bruiloft georganiseerd. Over twee weken is het eindelijk zo ver, en dan zullen we zien wat er van komt! Wij hebben in ieder geval al veel plezier beleefd aan het organiseren. Bedenk je bijvoorbeeld ook de proeverij van het diner dat er gehouden wordt tijdens de bruiloft! En het proeven van verschillende taarten! Ik mocht daar allemaal bij zijn en dat vond ik natuurlijk totaal niet erg. Ik zou bijna zelf zin krijgen om te gaan trouwen. Eerst nog een vriend scoren.