Personal training in Eindhoven bij 2CRE8

2CRE8

Vorig jaar was ik op zoek naar personal training in Eindhoven. Ik wilde weer gaan sporten maar inmiddels ken ik ook mijn eigen valkuilen wel. Als het me niet snel genoeg gaat dan raak ik mijn motivatie kwijt en ga ik over tot sponsoring van de plaatselijke sportschool. En als ik wel ging dan smokkelde ik zodra ik het te zwaar vond worden. Dat wordt dan een vicieuze cirkel want doordat je er niet helemaal voor gaat blijven de resultaten ook uit waardoor je ook weer minder gemotiveerd bent.

Personal training Eindhoven

Minder kans op blessures met personal training in Eindhoven

Een vriendin raadde me aan om eens rond te gaan kijken voor personal training in Eindhoven. Je wordt dan een op een begeleid waardoor er niks meer te smokkelen valt en je bovendien ook goed je oefeningen uitvoert waardoor er minder kans is op blessures. Omdat motivatie altijd wel een dingetje is, zorgt je personal trainer er voor dat het uitdagend blijft en weet hij je bovendien te motiveren om net even dat beetje extra te geven.

Coach

Realistische doelen om successen te behalen

Zo kwam ik terecht bij 2CRE8. Tijdens een intake gesprek bespraken we mijn valkuilen en wat ik nodig heb om gemotiveerd te blijven. Samen met mijn coach hebben we realistische doelen opgesteld, opgedeeld in kleine doelen zodat het te behappen blijft en je bovendien je successen hebt. Die successen heb ik, maar ook de meeste mensen, nodig om gemotiveerd te blijven. De personal training in Eindhoven is altijd leuk en uitdagend. Als een opdracht me minder ligt dan bedenkt mijn trainer een andere opdracht of hij pusht me er doorheen. Sinds ik bij 2CRE8 sport ga ik altijd met plezier sporten. Wil jij ook je sportdoelen behalen maar heb je daar ook hulp bij nodig? Neem dan even contact op met 2CRE8, zij kunnen jou vast en zeker ook helpen.