Peuterey een Sportief Italiaans merk

Ben je op zoek naar een sportieve jas? Dan is het merk Peuterey zeker iets voor jou. Het Italiaanse merk maakt sportieve jassen van hoogwaardige kwaliteit, met een mooi design. Het is een premium merk dat steeds vaker terug te zien is in het straatbeeld. Ze werkte in het verleden onder andere samen met Vespa. Je kent Vespa vast wel, het merk levert sinds 1946 stijlvolle scooters. Peuterey maakte samen met Vespa helmen, jassen en brillen, voor de 2017 collectie. De kleding wordt met lange en nauwkeurige stappen gemaakt, volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Geschiedenis Peuterey

Het Italiaanse merk is vrij jong als je het vergelijkt met andere topmerken. Het werd in 2002 geboren in Altopascio, dit ligt in de Italiaanse provincie Lucca. De naam stamt af van de toppen van de Mont Blanc. De drie rode stippen die het merk als Logo gebruikt, zijn de grafische weergave. In 2011 ging het merk internationale stappen zetten. Nadat er al vlaggenschip winkels waren geopend in Milaan en Rome, werd er in 2013 een winkel geopend in het Chinese Shanghai. De makers zeggen dat hun kleding een combinatie is van comfort, functionaliteit en hedendaags design.

Waarom kies je voor Peuterey

De jassen van Peuterey zijn gewoon van top kwaliteit, daarnaast zijn ze ook nog eens mooi, en zitten ze fijn. Met het merk haal jij een jas in huis die is gemaakt van top kwaliteit materialen, en ook nog eens nauwkeurig is gefabriceerd. Je kunt de jassen tijdens iedere gelegenheid gebruiken, dit komt door hun neutrale maar toch sportieve tintje. Draag het in combinatie met zakelijke kleding, of gewoon tijdens een vrijetijdsbesteding. Het kan gerust met de jassen van dit Italiaanse topmerk. Ze zijn daarnaast ook nog eens geschikt voor alle weersomstandigheden. Neem eens een kijkje in de collectie, ik weet zeker dat er een jas is die jou zal aanspreken.