sauna korting bij de Thermen in Nijmegen

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

Als vaste klant van de Thermen in Nijmegen kan ik zeker sauna korting of een leuke actie waarderen! Een tijdje geleden hadden ze een leuke actie waarbij je tegen inlevering van een plantje of zonnebloem deel mocht nemen aan een speciaal arrangement waar ook nog eens een leuk prijskaartje aanhing.

Boeken arrangementboekenkast

Omdat ik een vaste klant ben kreeg ik laatst een mail met een leuke sauna korting het “boeken arrangement”. Dit is een actie waarbij je tegen inlevering van een boek mee mocht doen met het boeken arrangement. Ik vond het een geweldige actie omdat ik nog wel wat boeken in de kast heb staan waar toch niks meer mee wordt gedaan en ik kon de ruimte in de kast wel gebruiken. Om niet teleurgesteld te worden heb ik nog even een afspraak gemaakt voor de zekerheid.

Met mijn boek en mijn vriendin gingen we richting de Thermen. We vroegen ons wel af wat er eigenlijk met het boek gedaan zou worden en de mevrouw achter de balie vertelde ons dat deze in de bibliotheek terecht zou komen zodat de gasten de boeken konden gebruiken als ze wat wilden lezen.

Het boeken arrangement bestond uit:

  • De entree voor mijn vriendin en ik
  • Een salade of dagschotel
  • Gebruik van de zonnebank of massagestoel

We hadden al best wel trek toen we aankwamen dus mijn vriendin begon met haar salade en ik begon met mijn verrukkelijke dagschotel. We hebben samen even doorgenomen wat we wilden gaan doen en wat we niet wilden doen. Mijn vriendin heeft er voor gekozen om maar de zonnebank te pakken en ik ben heerlijk gemasseerd in een massagestoel.

Het was een super fijne dag waarbij wij allebei tot rust zijn gekomen. Dit allemaal omdat wij ook een boek mee hebben genomen!

sauna