Scherm reparatie in Eindhoven na val telefoon

Gebroken glas

Laatst was ik op zoek naar een bedrijf voor een scherm reparatie in Eindhoven. Ik liet mijn telefoon per ongeluk vallen en hij kwam wat ongelukkig terecht. Ondanks het beschermende hoesje zit er nu een lelijke barst in het scherm. Het is ook wel gek, de hedendaagse telefoons zijn zo technisch gecompliceerd, er kan zoveel mee. Maar toch blijft het beeldscherm een zwakke plek. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet heb je ook een ontsierende barst in je scherm.

Scherm reparatie Eindhoven

Scherm reparatie in Eindhoven bij een telefoonreparateur

Met alleen een barst kan ik nog wel leven. Het is natuurlijk lelijk en ontzettend zonde. Lastiger vind ik dat door de barst bepaalde knoppen niet meer goed werken op het display. De functionaliteit van mijn telefoon wordt dus beïnvloed door de barst. Daarom besloot ik dat ik dat toch maar moest laten repareren. Er zijn de afgelopen tijd veel telefoonreparatie bedrijven erbij gekomen dus ik besloot eens rond te vragen naar ervaringen met telefoonreparateurs. Gelukkig hadden wat kennissen ervaring met een paar van dit soort bedrijven.

Repareren

Klaar terwijl je wacht

Zo kwam ik terecht bij MobiPhone. Dit bedrijf is gespecialiseerd in scherm reparatie in Eindhoven en tal van andere reparaties voor diverse merken. Toen ik ze belde kon ik direct langskomen. Een afspraak maken was niet nodig. Voor mijn toestel had ik verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een origineel scherm. Dit is de duurste oplossing maar wel kwalitatief de beste. Een andere, goedkopere mogelijkheid is kiezen voor een merkloos scherm of een refurbished scherm. De kwaliteit van deze schermen is echter een stuk minder en je krijgt daarom ook minder lange garantie op de reparatie. De reparatie duurt niet zo heel lang. Je kunt er gewoon op wachten. Omdat het gewoon in de winkel gebeurt, kun je ook een beetje meekijken. Dat vond ik wel leuk om te zien.