Schoonheidssalon in Arnhem; Rein Skin & Beauty

schoonheidssalon in Arnhem

De schoonheidssalon in Arnhem, Rein Skin & Beauty is echt een topbedrijf. Hier heb ik al meerdere kerenschoonheidssalon in Arnhem een heerlijke behandeling ondergaan. Even heerlijk helemaal tot mijzelf komen is echt een geweldig gevoel. Vooral na een zeer drukke werkweek, ben ik blij zodra ik deze salon in stap. Je wordt hier altijd heel erg vriendelijk ontvangen en daarna mag je plaats nemen in de behandelruimte. Vooral de gezichtsmassage is voor mij el een hele beleving. Vroeger had ik namelijk een hele schrale huid en wat ik erop smeerde, niets hielp. Tot ik op een gegeven moment bij deze salon terecht kwam. Er werd eerst door middel van een huidanalyse gekken, welke producten het beste op mijn huid gesmeerd kon worden. Daarna kreeg ik een heerlijke peeling en een gezichtsmassage. 

Een keer per maand naar de schoonheidssalon in Arnhem

schoonheidssalon in ArnhemNa deze eerste behandeling, zag je mijn huid gaan stralen. De behandeling van deze schoonheidssalon in Arnhem heeft echt effect gehad. Mijn huid voelde een stuk zachter aan en het straalde weer. Dat is voor een tijd terug wel anders geweest. Wat ik er ook op smeerde het werd alleen maar erger. Tot ik op een gegeven moment naar de huisarts moest, omdat ik schijnbaar een allergische reactie had gekregen van een bepaalde zalf. Gelukkig was dat snel verholpen, maar er zelf iets op smeren dat liet ik maar achterwegen.

Een vriendin had mij meegevraagd om naar de salon Rein Skin & Beauty te gaan. Hier kan je verschillende behandelingen ondergaan. Mijn grootste zorg was nog steeds de huid in mijn gezicht en daar wilde ik dan ook een behandeling voor hebben. Eerst werd er gekeken wat voor een soort huidtype ik had en daarna werd pas een behandeling voorgesteld. Het was een fantastische behandeling, met een geweldig resultaat. Deze behandeling ga ik nu elke maand herhalen.