Scooter leasen goedkoop in aanschaf

scooter leasen goedkoop

Een scooter leasen goedkoop in de aanschaf. Wellicht zet jij hier nu jouw vraagtekens bij, maar dat begrijp ik. Want je gaat als het ware een soort lening aan, een lening die je door middel van een maandelijkse afbetaling terug gaat betalen. Voordeel is dat je niet meteen een flink bedrag bij de aan koop op tafel hoeft te leggen. Maandelijks ga jij een vast bedrag betalen en dat is wel zo overzichtelijk. De afbetaling kan in 36, 48, 60 en 72 maanden gedaan worden. Hoe langer je een over een contract gaat doen, hoe lager de maandpremie. Alles en nog veel meer interessante informatie kan je allemaal lezen op de website van scooterkopenonline.

Ga een scooter leasen goedkoop en erg aantrekkelijk

Normaal gesproken spaar ik voor iets wat ik graag wil kopen. Helaas is dat niet altijd haalbaar en daar kan ik over meepraten. Onlangs heb ik bij de webshop Fast en Furious een zeer mooie snorscooter gezien. Precies het model en merk die ik graag wil hebben. Al een tijd was ik hiervoor aan het sparen, maar dat schoot niet echt op. Natuurlijk kan ik nog wel door blijven sparen, maar dan ben je al snel een jaar verder en daar wilde ik niet op wachten.

Door middel van een soort lening op afbetaling, of wel een leasecontract heb ik toch deze aankoop door laten gaan. Elke maand betaal ik een vast bedrag en dat is wel zo prettig. Mijn spaargeld heb ik hiervoor niet hoeven aanbreken.