Theorie auto boek: leren en oefenen

Verkeersborden

Voor mijn theorie examen zocht ik een theorie auto boek. Ik wilde me zo goed mogelijk voorbereiden op mijn examen en zocht een goed boek om mijn zelfstudie te ondersteunen. Ik kan namelijk goed leren dus ik vond het zonde om geld uit te geven aan een dure theoriecursus. Oefenen is belangrijk maar ook dat kun je eenvoudig vanuit huis doen. Je hebt alleen wel de juiste materialen nodig om dit te bewerkstelligen.

Theorie auto boek

Theorie auto boek met oefenexamens online bestellen

Voor mijn theorie auto boek vond ik een heel handige webshop waar ze ongeveer alle mogelijke theorieboeken op voorraad hebben. Geen oude boeken maar echt de meest actuele versies. Zo weet je zeker dat je niet per ongeluk nog oude regels aan het leren bent terwijl deze in de praktijk al veranderd zijn. Bovendien kun je hier naast boeken met de theorie ook terecht voor mogelijkheden om te oefenen. Bijvoorbeeld met examentraining boeken, cd roms met examen of online toegang tot examens. Ik besloot zelf te gaan voor een combinatie met een theorieboek van de ANWB en 8 oefenexamens voor op mijn tablet of smartphone. Zo kun je eenvoudig oefenen met oude examens en zo de stof eigen maken.

Zodra je betaald hebt, ontvang je direct de inlogcode en kun je dus ook direct aan de slag.

Rijbewijs

Handig naslagwerk, ook na behalen van theorie examen

Met deze combinatie heb ik in een keer mijn theorie examen gehaald. Ook voor mijn praktijkexamen heb ik de stof nog even doorgenomen en dat was maar goed ook want tijdens het examen begon de instructeur er wel over. Gelukkig kon ik deze vragen dus prima beantwoorden. Het theorieboek is ook een handig naslagwerk om later nog eens in te kijken. Want de theorie blijft belangrijk, ook als je jouw rijbewijs al hebt gehaald.