Waar kun je goedkoop pennen bedrukken?

Wij willen goedkoop pennen bedrukken voor ons aankomend buurtfeest. Als organisatoren van dit feest willen wij ieder jaar nieuwe dingen organiseren om het zo gezellig mogelijk te houden voor iedereen. Doordat er al een springkussen was geboekt en nog meerdere attributen voor de kids, zijn zij al voorzien voor die dag. Nu nog iets leuks zien te vinden voor de wat oudere mensen zodat ook zij plezier zullen beleven. Uiteraard hebben wij een bar geregeld waar drinken gehaald kan worden en zal er een barbecue komen voor het eten.

Wat te doen voor de oudere?

Qua leeftijd in onze buurt hoeven wij geen zorgen te maken. De jongste in de buurt is net 1 jaar oud geworden en de oudste wordt bij 83. Oftewel, variatie genoeg! Hierdoor is het voor mij wel lastig om iets leuks te verzinnen voor iedereen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar tips. Een tal van leuke tips heb ik gevonden waaronder het houden van een leuke bingo. Ditmaal met geld zodat mensen geld kunnen winnen en hier dan ook intensief aan mee willen doen. Maar als je bingo speelt, dan moet je ook pennen hebben toch? Hoe leuk is het om de pennen te laten bedrukken met het logo van onze buurt!

Doordat ik hiervoor online ben gaan zoeken kwam ik al vrij snel uit op de website van Maxilia. Zij beschikken over de juiste producten en hanteren tevens aantrekkelijke prijzen.