Zet een babbelbox op je feest

Jaaaaaaaa, een babbelbox of trouwzuil is superleuk voor op jouw feest. Laat iedereen maximaal een minuutje lang een persoonlijke boodschap voor je opnemen, en geniet nadien van leuke, vrolijke en grappige momenten die vastgelegd zijn. Het aantal videoboodschappen op een videozuil is onbeperkt, dus gedurende heel jouw event kunnen je gasten aanvullende filmpjes toevoegen aan wat jouw digitaal gastenboek wordt. Na jouw speciale gelegenheid ontvang je alle opnames op een DVD.

 Huwelijk, bedrijfsfeest, reünie, een babbelbox kan altijd

Een digitaal gastenboek bruiloft kan super grappig zijn en een blijvende herinnering. Via iGuestbook kan je heel gemakkelijk een trouwzuil van kwaliteit reserveren. Zo heb je eenvoudig een leuke en goedwerkende babbelbox op je feest. En oh ja, niet alleen tof voor op een huwelijk. Maar ook op een bedrijfsfeest of een reünie doet een trouwzuil het goed. Er bestaat zelfs de optie om een nette videozuil op een uitvaart in te zetten, zodat mooie persoonlijke boodschappen voor altijd bewaard worden.

 Een blijvend aandenken

Een videozuil op je feest zorgt voor een blijvend aandenken, of dit nu voor een bruiloft of bedrijfsfeest is. Het is een uniek digitaal gastenboek. En bovendien kan je jaren later gelijk met plezier terugkomen in de feest sfeer als je filmpjes terugkijkt. Lieve woorden, gekke liedjes, verlegen mensen, lachende mensen, het verloop van de avond, alles blijft bewaard als je gebruik maakt van een trouwzuil.

 Reserveer online

Via iGuestbook kan je gemakkelijk aan een vrolijke babbelbox komen. Door online te reserveren ben je verzekerd van een goede werkende videozuil. Ook is het mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen, en te vragen naar de mogelijkheden van een digitaal gastenboek. Meer informatie aanvragen is dus geen enkel probleem. iGuestbook helpt je graag er een geslaagd feest van te maken.