E sigaretten bieden rokers verschillende voordelen

sigaret

Steeds meer Nederlandse consumenten stappen over op e sigaretten, ook wel e-Smoker genoemd. Aan het gebruik van deze elektrische sigaretten zitten verschillende voordelen, ten opzichte van de traditionele sigaret. Mocht je de aanschaf van dit product overwegen, dan het slim zijn om verder te lezen! In dit artikel zetten we de verschillende voordelen van deze elektrische sigaretten voor je op een rijtje. Wist je bijvoorbeeld dat een elektrische sigaret niet alleen niet voordelen biedt voor jezelf, maar ook voor de mensen in je omgeving? Denk alleen al aan het feit, dat er geen asbak met as in huis of op een terras hoeft te staan!

E sigaretten

Redenen om voor e sigaretten te kiezen

Een belangrijke reden om voor e sigaretten te kiezen, is het feit dat deze sigaretten geen kankerverwekkend teer bevatten. Evenals dat er geen koolmonoxide en stikstofdioxide in deze sigaretten zitten. Dergelijke stoffen zijn om verschillende redenen slecht voor het menselijk lichaam. Denk aan het feit dat ze je conditie verslechteren, dat ze voor een aantasting van de hart- en bloedvaten in je lichaam zorgen, enzovoorts. Ook een nare adem is vaak het gevolg van deze stoffen. Voor mensen om je heen is het prettig dat deze sigaretten geen stinkende damp produceren.

Roken

Verschillende smaakjes voor elektrische sigaretten

Bij de aanschaf van een e-smoker kun je voor een navulbaar model kiezen. Dit maakt het mogelijk om verschillende smaakjes uit te proberen. Kies je voor een fruitige smaak, of ga je voor een krachtiger smaakje? Er zijn verschillende webwinkels waar je een breed aanbod aan smaakjes voor de elektrische sigaret vindt. Deze middelen zijn niet te vergelijken met tabak uit een gewone sigaret, wat meer dan 4.000 gifstoffen bezit. Bij het gebruik van een elektrische sigaret is dat aantal veel lager. Ook goed om te weten: een elektrische sigaret is niet brandgevaarlijk! Kies wel altijd voor de sigaretten van een betrouwbare aanbieder.