Gepersonaliseerde apple telefoonhoesje

apple telefoonhoesje

Ik heb laatst echt een super leuk cadeau van mijn lieve vriendinnen gekregen, namelijk een apple telefoonhoesje. Ze hadden hem helemaal zelf laten ontwerpen op een site. De foto die ze hadden uitgekozen was een groepsfoto, gemaakt op vakantie vorig jaar. Een foto waar wij wonder boven wonder allemaal echt leuk op stonden. Ze hadden mij deze gift gegeven omdat ik volgende week vertrek naar het buitenland voor vier maanden. Daar ga ik stage lopen bij een heel leuk bedrijf. Ik kan echt niet wachten om aan dit super spannende avontuur te beginnen. Het is wel lastig om al mijn vriendinnen gedag te zeggen en hier achter te laten. Het zal vast gek zijn om ze zo lang niet te zien, want normaal zien we elkaar elke week.apple telefoonhoesje

apple telefoonhoesje

Een leuk aandenken

Ik vond het echt super tof dat mijn vriendinnen mij zo’n creatief aandenken hebben gegeven van onze groep. Een apple telefoonhoesje komt altijd van pas, die kan mooi mijn mobiel beschermen. Elke keer als ik de leuke afbeelding ga zien straks dan denk ik weer even aan thuis. We hebben afgesproken om straks ook veel te bellen met elkaar zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste roddels. Die kleine dingen wil ik gewoon niet missen want als ik straks weer terug kom, wil ik wel op de hoogte zijn. Naast dat ik mijn vriendinnen moet missen, moet ik natuurlijk ook mijn ouders en oma missen. Dat vind ik best lastig. Maar zulke leuke cadeautjes helpen om het draagbaar te maken.