Goedkoop een Vespa scooter kopen in Helmond

Vespa scooter kopen

Als je op een scooter rijdt wil je wel een beetje in stijl rijden toch? De tijd van Sjonnie en Anita samen op de Citta is echt verleden tijd, met een Vespa kies je voor klasse. Deze beroemde retro scooter wordt trouwens gemaakt door Piaggio, die ook eigenaar is van merken als Aprilia, Gilera en ja, ook Citta dus. Er zijn wel verschillen tussen deze merken, de prijs bijvoorbeeld. Goedkoop een Vespa scooter kopen in Helmond zal niet eenvoudig is, dat is de meest luxe lijn scooters die ze in Italië bouwen. Toch zijn er manieren om een retro scooter te rijden zonder een vette bankrekening. Een ander merk, of een scooter leasen bijvoorbeeld. Hieronder lees je precies hoe je goedkoop de juiste bromfiets of snorfiets kunt aanschaffen.

Je vindt de populairste merken en modellen op fastfuriousscooters.nl, de online scooterwinkel voor heel Nederland met uiteraard levering aan huis in Helmond.

1. Koop een Chinese retro scooter

Er zijn snorfietsen en bromfietsen die veel lijken op een Vespa, de retro scooters. Met merken als Grande Retro, La Souris, VOM, en IVA en Italiaans klinken modellen als Bella Milano lijken ze veel op de originele Vespa. Toch zijn er verschillen. Voor pakweg een derde van de prijs koop je een scooter die in China is gemaakt, met een kap van kunststof in plaats van staal, en onderdelen die allemaal net iets minder zijn van kwaliteit. Ook is de technologie verouderd ten opzichte van het origineel. Ze maken in Azië echt wel goede scooters, bijvoorbeeld Kymco en Sym, maar dat zijn middenklasse prijs scooters. De retro budget merken zijn niet slecht voor een ritje in het weekend, maar je zult sneller onderhoudskosten uitgeven dan met een echte Vespa.

Vespa scooter kopen

2. Je kunt ook een Vespa scooter op afbetaling aanschaffen

Als je alleen het beste wilt, en niet eerst een jaar of langer wilt sparen kun je ook een scooter leasen. Dat kan uiteraard ook voor andere merken, maar zeker voor luxere merken als Vespa en Peugeot is een scooter betalen in termijnen erg populair. Bij een scooter op afbetaling kopen reken je direct af bij de webshop maar je leent geld bij de leasemaatschappij. Als jij in aanmerking komt voor leasen betaal je vervolgens elke maand een vast bedrag. Zo kun je de kosten spreiden, en de scooter is gewoon van jou.

3. Een occasion aanschaffen

Als het snel en goedkoop moet zijn kun je ook een bromfiets of snorfiets via bijvoorbeeld Marktplaats direct bij iemand in Helmond een scooter kopen. Dat kost je nu weinig, maar je hebt wel een paar handige handjes nodig. Als je de onkosten, reparatie en vervanging van onderdelen telt is de rente bij een nieuwe scooter leasen vaak nog goedkoper dan een gammele tweedehands scooter kopen. Je kunt er geluk mee hebben natuurlijk, maar het blijft een gok.

Bij fastfuriousscooters.nl vind je budget scooters, de echte Vespa Primavera en Sprint, en je kunt hier direct afrekenen of een scooter leasen. Kijk zelf direct in de webshop voor alle mogelijkheden.