Voordelen van een elektrische bakfiets kopen

Elektrische bakfiets kopen

Heb jij een elektrische bakfiets kopen al eens overwogen? Dit type fiets is momenteel sterk in opkomst in Nederland. Dankzij de geïntegreerde elektrische motor breng je de kinderen onbezorgd naar school of hun sportvereniging. Ook wanneer je tussendoor boodschappen wilt doen, komt de elektrisch aangedreven bakfiets van pas. Niet onbelangrijk bij de investering in een nieuwe fiets: het comfort tijdens het fietsen zal sterk toenemen bij deze elektrische modellen. Wist je bijvoorbeeld dat de fietsen voorzien zijn van hydraulische remmen? Daarbij heb je de mogelijkheid om traploos te schakelen. 

Elektrische bakfiets kopen

Elektrische bakfiets kopen en zelf ontwerpen 

Een elektrische bakfiets kopen is niet altijd even gemakkelijk. Welk model past het beste bij je? Door voor een Dolly bakfiets te kiezen, ben je niet langer afhankelijk van de smaak van designers. Je kunt deze fiets namelijk naar eigen inzicht ontwerpen. Kies uit een van de vijf kleuren voor het frame van de fiets en combineer deze met een bijpassende bak. Deze bak kun je vervolgens van enkele accessoires laten voorzien. Denk aan een houder voor de Maxi-Cosi van je kind, of bijvoorbeeld een regenkap.  

Service bij een elektrische bakfiets online bestellen 

Elektrische bakfiets kopen

Een elektrische bakfiets kopen betekent dat je deze eerst uit wilt proberen. Bij de Dolly bakfiets komt men bij je thuis of op het werk langs om je een proefrit te laten maken. Ook voor het onderhoud aan de fiets hoef je niet van huis. Monteurs komen langs om regulier onderhoud uit te voeren, of versleten onderdelen te vervangen.