Vraag het aan de Belastingdienst!

De jaarlijkse aangifte moest weer gedaan worden en ik zag door de bomen het bos niet meer. Gelukkig beschikt de Belastingdienst al over een hoop gegevens en die staan automatisch voor je ingevuld. Echter had ik nog een reeks aan andere onvoorziene kosten en die wilde ik graag invullen. Maar waar? En hoe? Ik ging op zoek en kwam uit bij de telefoon Belasting. Het nummer (0800 – 0543) vind je op de site van de Belastingdienst telefoon. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg tips en informatie over de belastingen.

Goede en snelle service

Doordat ik op de site had gekeken en het juiste nummer belde, wat op mij van toepassing was, werd ik snel en adequaat geholpen. Hierdoor heb ik mijn belastingaangifte zelf kunnen invullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een adviseur in de hand te nemen, maar door de informatie die ik kreeg aan de telefoon van de Belastingdienst, kon ik uiteindelijk zelf mijn aangifte voltooien. Ik zou het iedereen aanraden om te bellen wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt over de verschillende belastingen, aftrekposten en andere toebehoren. De telefoon van de Belastingdienst beschikt over een goede service: vriendelijk, informatief en helpend!