Brandweer opleidingen voor mijn corps geregeld bij dit bedrijf

brandweer opleidingen

Brandweer opleidingen zocht ik op het internet bij de wel bekende zoekmachine. Voor mijn corps werd het wel eens weer tijd om een cursus te laten volgen om weer een beetje bij gespijkerd te worden. Zo kwam ik al snel terecht op de website van G4S. Deze heeft een speciale cursus voor brandweerlieden. Wat mij meteen opviel was dat ik kon kiezen tussen een dag cursus of een avond cursus. Als ik voor mijn corps voor een avondcursus zou gaan, dan zou dit een paar avonden gaan duren. Een dagcursus duurt echt een hele dag. Zoals ik al had gelezen op de website van dit bedrijf is de slaging percentage hoog bij een dag cursus. Daarom besloot ik om een dag cursus te boeken bij ons in de buurt voor mijn corps. Ook is deze cursus om te leren samen te werken erg belangrijk en daarom moest ook iedereen aanwezig zijn.

brandweer opleidingen

De brandweer opleidingen waren een groot succes en wij zijn allemaal geslaagd

Op de dag van onze cursus had iedereen er gelukkig wel zin in. De meeste mannen in mijn corps hadden wel zo iets van dat zij het allemaal wel wisten en niks meer hoefde te leren. Toen wij bij G4S terrein aankwamen werden wij vriendelijk ontvangen en kregen wij een kopje koffie aangeboden. Al snel werd ons van alles verteld over de cursus en konden wij met zijn allen aan de slag. Wat mij meteen opviel is dat er wel degelijk veel te leren was bij dit bedrijf voor onze corps. Ook de mannen die dachten dat zij alles wisten leerde nog bij. Met vlag en wimpel zijn wij dan ook allemaal geslaagd voor de brandweer opleidingen die wij volgde bij deze onderneming. Wij raden dan ook ieder ander ook aan om eens te gaan kijken bij dit bedrijf. brandweer opleidingen