Ik volgde een fabius opleiding!

fabius opleiding

fabius opleiding Ik was al een tijdje werkloos, toen ik een fabius opleiding ging volgen. Met mijn vooropleiding was het moeilijk om aan een baan te komen en daarom ben ik op mijn 40e werkloos geworden. Dit was natuurlijk verre van ideaal. Niet alleen was mijn inkomen dermate laag dat ik moest verhuizen, ook verveelde ik me vrij veel. Ik solliciteerde op verschillende plekken, maar ik werd nooit ergens aangenomen. Lange tijd heb ik gedacht dat ik hier niets aan zou kunnen veranderen, tot ik op een dag met een oud-collega aan het praten was.

In hetzelfde schuitjefabius opleiding

Zij is in dezelfde periode als ik ontslagen en volgende momenteel een fabius opleiding. Ze was hier zo enthousiast over dat ik zelf ook eens op de website ben gaan kijken. Ik moet toegeven dat het me direct erg aansprak. Er was een hele hoop keuze en kiezen zou dus nog moeilijk worden. Het is ook fijn dat het niet full-time is, maar deeltijd, zodat ik ook nog tijd kon besteden aan solliciteren. De kosten waren niet mega hoog, waardoor ik het na een maand of 3 sparen al kon betalen. Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald en heb ik zelfs een baan gevonden.

Aansluiting bij mijn werkgever

Ik heb laatst aan mijn huidige baas gevraagd, waarom hij precies mij heeft aangenomen. Hij vertelde dat hij de opleiding kent die ik gedaan heb en dat hij zeker wist dat dit goed ging aansluiten bij mijn functie. Ik zou het dus aan iedereen aanraden die ook op zoek is naar een nieuwe baan!