De borstvergroting van mijn vriendin

logo

borstenMijn vriendin was de laatste tijd niet heel erg blij met haar borsten. Zij vertelde mij dat zij al langer met dit probleem zat maar dit eigenlijk niet durfde uit te spreken. Het verbaasde mij eigenlijk dat zij hiermee zat, omdat het in mijn ogen niet nodig was. De oplossing voor haar zou een borstvergroting zijn. In het begin vertelde ik haar dat het echt niet nodig was. Mijn vriendin bleef bij haar standpunt en daarom sta ik achter haar keuze.

Een goede kliniek

Een van de dingen die ik heel erg belangrijk vond was dat zij wel terecht kwam bij een goede kliniek. Bij elke ingreep klein of groot kunnen er namelijk complicaties optreden en daarom vond ik het belangrijk dat het wel een goede kliniek zou zijn.

kliniek-veldhovenSamen zijn wij op zoek gegaan naar een kliniek voor de borstvergroting. Via het internet kwam mijn vriendin terecht op de website van Kliniek Veldhoven. Deze kliniek stond heel erg goed aangeschreven en de voor en na foto’s zagen er heel erg natuurlijk uit.

Mijn vriendin heeft een afspraak gemaakt met de behandelend arts en mijn vriendin vroeg of ik mee ging. Tijdens de afspraak heeft de arts veel vragen gesteld en heeft hij verteld wat er allemaal ging gebeuren. De arts kwam heel erg betrouwbaar over en daarom heeft mijn vriendin besloten om hier haar borstvergroting te laten doen.

De operatie en het herstel gingen heel erg goed. Na de operatie had mijn vriendin wel wat spierpijn en last van de hechting maar dat was snel voorbij. Gelukkig is zij heel erg blij met het resultaat!