Lekker ontspannen met een massage Elst

La-Gracia-logo

Wil je lekker ontspannen? Dan is een massage Elst echt iets voor jou. Stress is iets wat je zo min mogelijk wilt ervaren. Als je veel stress ervaart is het handig en goed voor je om even lekker te ontspannen en lekker niks te moeten. Met de massages van La Gracia ontspan je niet alleen maar de massages zijn ook goed voor je huid. Je bloedcirculatie wordt bevorderd door de massage en je bloeddruk wordt verlaagt. De massage die dit het meeste doet is de bindweefselmassage van La Gracia. Ze zijn gespecialiseerd in reflexzones. Dit zijn zones die verbonden zijn met allerlei organen. Als je last hebt van een orgaan kunnen de massages van La Gracia ervoor zorgen dat je hier minder last van hebt. 

beauty-salon

Mooie salon

De salon van La Gracia ziet er heel goed uit. Alles is mooi schoon en wordt goed bijgehouden. Er hangt in de salon een lekker ontspannen sfeer. De wachtkamer ziet er goed uit. De mensen in de salon hebben veel ervaring in het geven van massages en andere behandelingen. Ze zijn hiervoor opgeleid en hebben meerdere cursussen gedaan om hun mogelijkheden te verbreden. De salon is op zondag gesloten en op de rest van de dagen zijn ze geopend. Als je precies wilt weten wanneer de salon op is? Neem dan een kijkje op de website van La Gracia. 

Meer dan alleen massages

Naast massages hebben ze nog veel meer mogelijkheden. Ze kunnen ook ooglidcorrecties uitvoeren. Verder hebben ze nog Cellulite behandelingen, Aromatherapie, dermo plasma en LED lichttherapie.