Lyric doet u vergeten dat u een gehoorapparaat draagt

Lyric is het enige gehoorapparaat ter wereld dat voor honderd procent onzichtbaar is en dat een natuurlijk geluid levert. Dit hoortoestel maakt gebruik van innovatieve micro-engineering. Hierbij wordt de natuurlijke vorm van het oor benut om geluid op te vangen en te versterken met minimale bewerking. Lyric is zo klein en comfortabel dat u het zelfs vergeet dat u een gehoorapparaat draagt.

Unieke batterijtechnologie en vochtbescherming

Lyric functioneert dag en nacht. U hoeft het gehoorapparaat niet uit te doen en kunt het dus continu dragen. Het beschikt over een unieke batterijtechnologie en vochtbescherming waardoor het hoortoestel optimaal presteert. Met Lyric in uw oren kunt u al uw dagelijkse activiteiten zorgeloos uitvoeren, zoals sporten, slapen, douchen, koken en werken.

Benieuwd naar Lyric?

Benieuwd naar Lyric? Bezoek dan een van onze erkende specialisten, waar u het hoortoestel kunt testen. Onze hoorspecialisten zijn werkzaam in heel Nederland. De hoorspecialist plaatst het toestel voorzicht in uw oor tijdens een eerste afspraak of een routineonderzoek. U ontdekt dan al snel hoe het is om onzichtbaar, probleemloos en perfect te horen. Ervaar zelf de vele voordelen die Lyric u biedt en maak een afspraak met een specialist.