Mini sinaasappelboom

Lees hier over de mini sinaasappelboom van Tropic trees. Mini boompjes zijn populair, en daarom kan Tropic trees zoveel kleine boompjes aanbieden zoals de mini sinaasappelboom. Een boom kan het zicht vanuit de woning belemmeren. Een grote boom niet omdat je daar onderdoor kan kijken, maar grote bomen belemmeren weer lichtval. Daarom kleine boompjes, want daar kun je evenals bij planten en kleine struiken overheen kijken. Kiezen voor een mini sinaasappelboom kan een goede keuze zijn, en dit omdat het zo’n mooie kruin heeft. Bepaalde tijd van het jaar heeft het bloesems die een heerlijke geur verspreiden, en later mooie vruchten.

Citrusboom is een verzamelnaam

De mini sinaasappelboom is een citrusboompje. Andere citrusbomen zijn de citroenen- limoenen- mandarijnen- en granaatappelboom. Al deze boompjes hebben een mooie kruin, en krijgen in een bepaalde tijd van het jaar bloesems die lekker ruiken. Echter de bloesems zijn allemaal net dat beetje anders. Dit geldt ook als de boompjes vrucht dragen. Het is daarom leuk om een groepje met verschillende citrusbomen te hebben, je hebt dan een mini exotische boomgaard. Tezamen is het een stijlvol geheel. Veel citrusboompjes kunnen goed in ons klimaat en zijn winterhard. Bij enkelen moet de boom tijdens koude in een hoes getrokken worden, en enkele anderen kun je maar beter naar binnen halen.

Andere exotische bomen die Tropic trees verkoopt

Op de site kun je bovenaan selecteren wat je graag wil zien. In die lijst zie je ook de vijg, olijf, en palm staan. Het is leuk om die boompjes te bekijken. Daar nog bij staat druif. Een druivenstruik is goedkoop en ijzersterk, en daardoor een aanrader. Als je op een warme zonnige plek nog een druif kwijt kan dan zit je goed. Mocht er amper plek zijn, Tropic trees heeft binnen planten en nog de categorie overig. De prijzen zijn bij Tropic trees laag. Dit komt omdat Tropic trees eigen import verkoopt, daarom is het daar goedkoper dan bij het tuincentrum.